Λένα Σαμαρά: Τη Δευτέρα στο Α' Νεκροταφείο η κηδεία της κόρης του πρώην πρωθυπουργού Ημερομηνία:
Σήμερα 8/8/2025, 13:48 - Εμφανίσεις: 18
Η Λένα Σαμαρά, κόρη του πρώην πρωθυπουργού, πέθανε ξαφνικά χθες Πέμπτη σε ηλικία 34 χρόνων.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντώνης Σαμαράς γνωστοποίησε πριν από λίγο ότι η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Αυγούστου στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών στις 13:00.
«Τη Δευτέρα, 11 Αυγούστου, θα αποχαιρετίσουμε τη Λένα μας, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α’ Κοιμητηρίου Αθηνών, στις 13:00», ήταν το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Βαρύ πένθος για την οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού Ο αιφνίδιος θάνατος της Λένας Σαμαρά έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού ενώ μηνύματα συμπαράστασης στέλνει μαζικά ο πολιτικός κόσμος.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η Λένα Σαμαρά υπέστη επιληπτική κρίση αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Αρχικά μεταφέρθηκε στο «Σισμανόγλειο».
Πάντως, καθώς το νοσοκομείο δεν έχει νευρολογική κλινική για να αντιμετωπιστεί το συμβάν, η 34χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Εκεί την ώρα που την εξέταζαν οι νευρολόγοι υπέστη δεύτερη επιληπτική κρίση και στην προσπάθεια των γιατρών να την διασωληνώσουν έπαθε ανακοπή.
Για πάνω από 40 λεπτά οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα.
Στο διπλανό δωμάτιο, οι γονείς της παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι τις δραματικές εξελίξεις.
Τα συλλυπητήρια των πολιτικών αρχηγών Τα συλλυπητήριά του εξέφρασαν ο πρωθυπουργός, ο ΠτΔ και όλοι οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Κάθε λέξη αποδεικνύεται μικρή και αδύναμη μπροστά στο μέγεθος ενός τέτοιου πένθους.
Η ξαφνική και τόσο άδικη απώλεια της Λένας Σαμαρά μας συγκλονίζει όλους.
Η σκέψη μας με τη Μαρέβα είναι με τον Αντώνη και τη Γεωργία.
Η οδύνη τους, οδύνη μας.
Κουράγιο…», έγραψε σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.
«Με ειλικρινή θλίψη εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Αντ...